interieur ontwerp | advies | styling


Ik help je graag met een persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling.


OVER | OER TREA

Hoi, ik ben Trea, trotse eigenaar en oprichter van STUDIO SNOBSK . Geboren en getogen in het kleinste stadje van Friesland, de kleine parel Sloten (Sleat). Als inwoner van dit pareltje heb ik een voorliefde voor stadjes, dorpjes, buurtjes, oude huizen en gebouwen. Maar ook de straatjes, steegjes, bolwerken en bruggen intrigeren. Op iedere hoek zit wel een verrassing en een verhaal. Dit geldt voor mij ook bij het ontwerpen van interieurs. Alles moet niet voorspelbaar zijn. Dat maakt saai. Het zoeken naar de juiste balans van meubelen, toe te passen materialen en kleuren is voor mij sport om het verassend en spannend te maken. Een verhaal maken van je interieur. Ik geloof oprecht, dat je van elke huis een fijn thuis kan maken. Ongeacht grootte of locatie. Als interieurontwerper ben ik ervan overtuigd dat ieders huis kan stralen, zoals de bewoners zelf.

Mijn interesse in dingen mooier maken is altijd een vanzelfsprekendheid geweest. Naast mijn werk als secretaresse ben ik rond 2008 gestart met verkopen van schorten, knuffels, gerestylde meubels en andere hebbedingen. In die tijd werd ik regelmatig gevraagd voor advies over diverse interieur vraagstukken. Door de jaren heen is de passie voor creëren, stylen, (ver)bouwen en verfijnen alleen maar versterkt. Een rigoreuze carriere omslag was niet te stoppen. De opleiding Binnenhuisarchitectuur bij International Academy for Interior Design / IVB was een feest om te doen. In 2019 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en mag ik mezef Master of Interiordesign noemen.

Met SNOBSK ontwerp ik met creativiteit en enthousiasme functionele interieurs die niet zozeer zijn gebaseerd op de laatste trends, maar op de behoeftes en voorkeuren van de bewoners. Iedereen verdient een uniek SNOBSK, persoonlijk en eigenzinnige leefomgeving.

Frysk wurdboek


OVER | oer snobsk

Snobsk is een fries woord en betekent letterlijk 'snoepzuchtig'. Voor mij betekent het dat je een soort 'hebberigheid' moet ervaren of voelen, op een positieve manier. De kreet; "jaaah, dat wil ik" zou er prima bij passen. Dan zit het goed qua gevoel. Maar dan moet het wel echt zijn en voor de langere termijn. Duurzaam dus, om het maar even populair te zeggen. Het is aan de andere kant ook een knipoog en de draak steken naar alle hebbedingen en ééndagsvliegen die worden gemaakt. De vele wegwerpartikelen. Dat wil ik nu juist namelijk niet realiseren met mijn interieurontwerp, interieuradvies en interieur styling. Tijdloze ontwerpen en gebruik en hergebruik van bestaande en mooie materialen. De naam SNOBSK is ontstaan in 2008. Het begon met het maken van een kinderschort voor de oudste dochter van mijn vriendin. Dit schort werd samengesteld uit stoffen die voorhanden waren, dus voornamelijk gebruikte stoffen van o.a. oude spijkerbroeken. Vanuit dit idee van hergebruikt en produceren met wat je voorhanden hebt, is mijn eigen stijl en daarbij horend label ontstaan Snobsk64, makke yn Fryslân. Nummer 64 was ons toenmalig huisnummer. Op dit adres zijn de items bedacht en gemaakt. Dit was dus letterlijk "makke yn Fryslân", wat betekent ‘gemaakt in Friesland’.

Vanuit die gedachte, ben ik als professioneel interieurontwerper en interieurstylist gestart met STUDIO SNOBSK . Met Snobsk 'snoepzuchtig/hebberig' zit je goed. Als het gevoel klopt, krijg je een tijdloos thuis, dat de tand des tijd kan doorstaan. Een unieke leefplek. Door mijn persoonlijke kernwaarden toe te passen - Trouw - Rust-reinheid-regelmaat - Eigenheid - Authenticiteit , kortom TREA’s waarden, ontstaat een perfecte persoonlijke woonbalans . Met als resultaat een SNOBSK huis!