Werkwijze

Hoe maak je een nieuwe woonkamer, keuken, badkamer of een warme slaapkamer? En hoe geef je stijl en sfeer aan ruimtes? Een interieur bestaat uit kleuren, materialen, indeling, verlichting, meubels en nog veel meer. Zoveel keuzes. Hoe krijg je alles tot één geheel?

Hoe creër je het SNOBSK effect in huis?

Een compleet interieuradvies en ontwerp pakket is een perfecte eerste stap tot de realisatie van een SNOBSK thuis.

Volgens een aantal stappen en met behulp van een aantal bouwstenen, maak ik voor jouw persoonlijk een interieuradvies of interieur ontwerp.

Lees hier meer over mijn werkwijze en de verschillende bouwstenen en stappen of neem vrijblijvend contact op, zodat ik je meer kan vertellen.

INTERIEUR Pakketten

Ik bied een aantal verschillende ontwerp pakketten aan tegen een vaste prijs. Ieder pakket bestaat uit verschillende elementen die nodig zijn om balans te krijgen in een interieur. Alle pakketprijzen zijn gebaseerd op één gemiddelde (t/m 30 m2) ruimte en zijn incl. 21% BTW. Voor meerdere ruimtes maak ik graag een offerte.

Lees hier meer over de interieuradvies en interieur ontwerp pakketten waar je uit kunt kiezen of neem vrijblijvend contact op, zodat ik dit kan toelichten.