projecten

Op deze pagina een "kijkje in de keuken" van de verschillende opdrachten die ik heb mogen uitvoeren voor zowel particuliere- en zakelijke klanten.


Woonkeuken, Leeuwarden

Voor een opdrachtgever in Leeuwarden heb ik een ontwerpplan gemaakt voor een open keuken in een prachtig herenhuis in onze hoofdstad. Belangrijk was om de oude elementen te laten terugkomen en te combineren met een moderne stijl.

'Met Trea's idee en visie over inrichting, non-conformistisch, gewaagd, maar toch in balans, in combinatie met onze wensen, is het resultaat prachtig geworden!' Fam. Post

Badkamer, Tjerkgaast

Landelijk chique was het uitgangspunt van dit ontwerp. En zoals zoveel metamorfosen, komt van het één het ander. De badkamer was aan renovatie toe. Al snel bleek dat een rigoureuze aanpak logischer was. De hele indeling is omgegooid en van een nood een deugd gemaakt. De benedenverdieping is compleet gerenoveerd, gemoderniseerd en geïsoleerd. Fase I is klaar. De badkamer is nu een rustpunt. Stijlvol, warm en chique.

"Ik ben zo blij met de badkamer. Eigenlijk wil ik de badkamerdeur open laten staan; zo mooi vind ik het!" Setske de Jong

Maatwerk, Sloten

Bij deze opdracht was de wens om meer opbergruimte te creëren met behoud van de mooie open ruimte. Door de aanwezige ruimte slim te benutten is er een zee van opbergruimte gerealiseerd. Met als eindresultaat een fijne, rustige en relaxte slaapkamer.

"Dankzij Trea haar creatieve en practische adviezen hebben we een geweldige sfeervolle 'master bedroom' (dat mag je het nu wel zo noemen) kunnen realiseren. Alle spullen kunnen we hoog en droog opbergen. Heerlijk!

Slaapkamer, Sloten

Deze slaapkamer is geheel gerenoveerd naar de wensen en voorkeuren van de bewoners. Licht, fris, ruim en ingericht met meubels en accessoires met een rijk verleden. De clash tussen oud en nieuw en de kleuren van nu, is een tijdloze combinatie.

Hoe SNOBSK wil je het hebben?

Badkamer, Sloten

Bij deze woning is de badkamer van beneden naar boven verplaatst. Praktisch, licht en sfeervol waren de wensen. Er is bewust gekozen voor geen bad, maar een ruime inloopdouche.