interieur ontwerp | advies | styling


STUDIO SNOBSK creëert een op jouw lijf geschreven huis. Praktisch, stijlvol, tijdloos en volgens voorkeuren van haar bewoners.

s( nobsk )tyling pakket

Kennismaken

Interieuradvies (mondeling)omschrijving

Dit pakket houdt in dat we samen bij jou thuis alle woonvragen/problemen gaan bespreken en waar mogelijk direct aanpakken. Dit kan over zeer uiteenlopende onderwerpen gaan. Het kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de indeling, de meubelopstelling, de verlichting, het kleurgebruik en/of de styling. Met tips & tricks krijgt jouw interieur een instant boost. Waarschijnlijk krijg je een lading aan nieuwe ideeën, waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Het bezoek zelf zal 2-3 uren duren. Een paar dagen na het styling advies aan huis, hebben we een nieuw contactmoment om extra vragen te beantwoorden. Deze terugkoppeling vindt in principe plaats via de digitale weg, via Face Time, WhatsApp of gewoon bellen. Wat het best past.

wat kost het

De kosten voor dit pakket bedragen:

€ 195,00

m( achtig )ooi pakket

Kennismaken

Inventarisatie

Moodboard

Materiaal

Indelingomschrijving

Bij het M(achtig) OOI-pakket starten we bij jou thuis. Op locatie bespreken we al jouw wensen en eisen voor de in te richten ruimte. Dan volgt een nauwkeurige meting en worden er foto’s van de bestaande situatie gemaakt. Op basis van het inventarisatiegesprek wordt een passend interieurontwerp uitgewerkt. Het indelingsplan bestaat uit een plattegrond op schaal met een ingetekend interieur. Het moodboard geeft een impressie van de sfeer en stijl. Daarbij hoort een kleur- en materialenvoorstel die het ontwerpt maximaal ondersteunt. Als het definitieve interieurontwerp klaar is, volgt bij jou thuis de presentatie. Het ontwerp wordt toegelicht en uiteraard is er ruimte voor aanvullende vragen.

wat kost het

De kosten voor dit pakket bedragen:

€ 395,00

L( ekker )euk pakket

Kennismaken

Inventarisatie

Moodboard

Materiaal

Indeling

Verlichting

Aankoopomschrijving

Bij het L(ekker)EUK-pakket zitten de extra’s in een passend aankoopadvies van de nodige meubels en accesoires. Naast het aankoopoverzicht, wordt er ook een verlichtingsplan gemaakt. Een verlichtingsplan zorgt dat de ruimte prachtig wordt uitgelicht en voorziet van functioneel licht waar nodig. Alle onderdelen van het ontwerp worden uitgewerkt in een aankoopoverzicht met vermelding van merk, prijzen en verkooppunten. Als je voor L(ekker) EUK kiest, bespaar je jezelf een hoop keuzestress, zoekwerk en tijd. Je kunt meteen starten met de uitvoering om van je huis een eigenzinnig, comfortabel en SNOBSK thuis te maken.

wat kost het

De kosten voor dit pakket bedragen:

€ 495,00

X( EXtra )LEUK pakket

Kennismaken

Inventarisatie

Moodboard

Materiaal

Indeling

Verlichting

Aankoop

Realisatieomschrijving

Bij het XL-pakket neem ik de realisatie ook voor mijn rekening. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Overleg met (ver) bouwers en leveranciers regel ik. De gehele begeleiding van jouw interieur ontwerp verzorg ik. Uiteraard begrijp je dat we in een gesprek moeten afstemmen hoe dit er precies komt uit te zien.

wat kost het

Op basis van een offerte.

shoppen | DER-OP-UT

Kennismaken

Shoppen


omschrijving

Shoppen met SNOBSK: We gaan woonwinkelen. Tijdens deze ‘Der op ut’ dag gaan we samen de juiste accessoires, meubels, etc. bekijken/voelen/kopen. In deze 3 à 4 uren durende ‘Shop-dei’ zal je veel inspiratie opdoen. We starten deze dag met een bakje thee of koffie en iets lekkers. We bespreken jou wensen en eisen voor deze shopdag. Aansluitend gaan we drie uren shoppen.

wat kost het

De kosten voor dit pakket bedragen:

€ 295,00

Eventuele extra uren is mogelijk. De kosten per uur bedragen € 60,00.
maatwerk

Kennismaken

Volgens afspraak


omschrijving

Soms passen standaard meubelen niet en wil je toch elke hoek benutten. Als je speciale wensen hebt, is een maatwerk ontwerp een zeer goed idee. Denk hierbij aan een oplossing onder een schuin dak met een inbouw kast. Op basis van jouw specifieke vraag kan een uniek ontwerp worden gemaakt en hiervoor maak ik graag een vrijblijvende offerte.

Ook kan het zijn dat je een tijdloos en onverwoestbaar familie-erfstuk in je (on)gelukkige bezit? Of een geweldige vondst bij de kringloop hebt gedaan? Zie jij iets tijdloos, duurzaams en een stukje liefdevol ambacht in dit stuk verleden? Dan verdient dit wellicht een tweede of derde ronde. Dit meubel of deze stoel kan ik herstellen, opfrissen, restaureren, opnieuw schilderen of stofferen. Vrijblijvend kan ik een prijs geven voor jouw restauratieproject .

wat kost het

Op basis van een offerte.